Politika o zasebnosti

Mizarstvo Molk

Naša spletna stran je www.molk.si

Katere osebne podatke shranjujemo in zakaj

Komentarji

Ko obiskovalci komentirajo na spletnem mestu, zbiramo podatke vpisane v obrazec za komentarje in IP naslov obiskovalca ter niz uporabniških nastavitev brskalnika za pomoč pri odkrivanju neželene vsebine.

Anonimiziran niz, ustvarjen iz vašega e-poštnega naslova (imenovan tudi “hash”), je lahko na voljo storitvi “Gravatar”, ki ugotavlja uporabo. Politika zasebnosti storitve Gravatar je na voljo tukaj: https://automattic.com/privacy/. Po odobritvi vašega komentarja je vaša slika profila vidna javnosti v kontekstu vašega komentarja.

Mediji

Če slike naložite na spletno mesto, se izognite nalaganju slik z integriranimi podatki o lokaciji (EXIF GPS). Obiskovalci spletnega mesta lahko prenesejo in ekstrahirajo podatke o lokaciji iz slik na spletnem mestu.

Kontaktni obrazci

Piškotki

Če na naši strani pustite komentar imate možnost, da lahko privolite v zapis vašega imena, e-poštnega naslova in spletnega mesta v piškotke. To je za vaše udobje, tako da vam ni treba ponovno vnašati svojih podatkov, ko boste želeli ponovno komentirati vsebino prihodnjič. Ti piškotki bodo imajo rok trajanja eno leto.

Če imate račun in se prijavite na to spletno mesto, bomo določili začasni piškotek, da ugotovimo, ali vaš brskalnik sprejema piškotke. Ta piškotek ne vsebuje osebnih podatkov in se zavrže, ko zaprete brskalnik.

Ko se prijavite v našo spletno stran, se avtomatsko zgenerira tudi več piškotkov, ki bodo shranili podatke za prijavo in izbire na strani. Piškotki za prijavo trajajo dva dni, piškotki možnosti izbire pa trajajo eno leto. Če izberete »Zapomni si me«, se bodo piškotki za prijavo shranili za dva tedna. Če se odjavite iz računa, se bodo piškotki za prijavo odstranili.

V kolikor urejate ali objavljate članek, se v brskalnik shrani dodatni piškotek. Ta piškotek ne vsebuje osebnih podatkov in preprosto označuje ID objave članka, ki ste ga pravkar uredili. Preneha veljati v roku 1 dne.

Pripeta vsebina iz zunanjih spletnih strani

Členi ter vsebina na tem spletnem mestu lahko vključujejo vdelano vsebino (npr. Videoposnetke, slike, članke itd.). Vdelana vsebina iz drugih spletnih mest se obnaša na enak način, kot če bi obiskovalec obiskal drugo spletno mesto.

Ta spletna mesta lahko zbirajo podatke o vas, uporabljajo piškotke, vdelajo dodatno sledenje tretjim osebam in spremljajo vašo interakcijo s to vdelano vsebino, vključno s sledenjem interakciji z vdelano vsebino, v kolikor imate račun in ste prijavljeni na to spletno mesto.

Analytics

Who we share your data with

How long we retain your data

If you leave a comment, the comment and its metadata are retained indefinitely. This is so we can recognize and approve any follow-up comments automatically instead of holding them in a moderation queue.

For users that register on our website (if any), we also store the personal information they provide in their user profile. All users can see, edit, or delete their personal information at any time (except they cannot change their username). Website administrators can also see and edit that information.

What rights you have over your data

If you have an account on this site, or have left comments, you can request to receive an exported file of the personal data we hold about you, including any data you have provided to us. You can also request that we erase any personal data we hold about you. This does not include any data we are obliged to keep for administrative, legal, or security purposes.

Where we send your data

Visitor comments may be checked through an automated spam detection service.

Your contact information

Additional information

How we protect your data

What data breach procedures we have in place

What third parties we receive data from

What automated decision making and/or profiling we do with user data

Industry regulatory disclosure requirements